Spalatorie Sociala - Car Care

Centru Educational

Spalatoria auto Car Care este un concept inovativ de intreprindere sociala, care vine in intampinarea celor ce isi doresc cele mai bune servicii pentru propria masina, dar si sa ofere sprijin persoanelor din grupurile vulnerabile. Soferii pot opta pentru servicii de spalat auto interior si exterior, spalarea tapiteriei, precum si pentru servicii de detailing auto: degresat, cerat, polisat.

Ce face speciala aceasta spalatorie este faptul ca in echipa care lucreaza zi de zi pentru a face masinile frumoase se afla persoane apartinand grupurilor vulnerabile (persoane cu dizabilitati, persoane care au abandonat scoala, persoane care provin din familii cu mai mult de doi copii sau monoparentale, persoane de etnie roma). Asadar, cei care aleg sa isi spele masina la Spalatoria Car Care, nu opteaza doar pentru servicii de calitate, ci si pentru a le oferi o mana de ajutor pentru o viata mai buna persoanelor cu dizabilitati si din grupurile vulnerabile.

Spalatoria Car Care este localizata in Strada Regenerarii, nr. 9-11, Sector 3, Bucuresti si functioneaza de luni pana vineri, intre orele 9 si 19, precum si sambata, de la 9 la 16.
Spalatoria Car Care este o structura sociala dezvoltata de Fundatia Estuar in cadrul proiectului „Sanse egale la angajare pentru persoanele din grupurile vulnerabile”.

Spălătoria Car Care
Strada Regenerării nr. 9-11, Sector 3, București
+4 0770.470.224
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
www.premiumcarwash.ro

Toate Drepturile Rezervate - Fundatia Estuar